Gyerekprogram

Gyerekprogram

labda

Az Itt és Most Társulat számos fesztivált, rendezvényt színesebbé varázsolt az elmúlt években. Rendszeresen veszünk részt céges és önkormányzati szervezésű programokon, iskolákban, civil szervezeteknek rendezvényein.
Mesés előadásaink az adott helyszínen, a gyerekek ötletei alapján születnek meg, nézőink megtapasztalják a fantázia teremtőerejét, a pillanat varázsát.

Vélemények

"Az első fellépésük után egyértelmű volt, hogy újra őket kérjük fel a tervezett gyerekszínházi előadásunkra, és ismét jól döntöttünk. Az Itt és Most Társulat tagjai fergeteges, vidám, ötletes előadást rögtönöztek, bevonva a gyerekeket és felnőtteket is a produkcióba.
Mivel mindenki remekül érezte magát, hamar elröppent az idő, a másfél órás előadást rövidnek éreztük. Elfogulatlanságunkat bizonyítja, hogy a jelenlévőktől is kaptunk köszönő leveleket, pozitív visszajelzéseket. Csak ajánlani tudjuk bárkinek ezt a tehetséges csapatot!"

Károly

I+H Kft, Gregersen Art Point

"Maja vagyok. Ma van a szülinapom 11 éves vagyok. Nagyon jó volt az előadás. 🙂 "

Maja

MesélŐk előadás nézője

" Nagyon jó volt az előadás, jól improvizáltak. 🙂 "

Jázmin

MesélŐk előadás nézője

" Adri vagyok, Maja anyja, ez volt a szülinapi ajándéka… hogy ide eljöttünk a MesélŐk előadásra, szuper volt!!! "

Adri

MesélŐk előadás nézője

A megrendelés menete

Egyes szám piktogram

Fontos tudnunk, milyen szándékkal, milyen helyszínre, milyen célközönség számára keres a megrendelő programot.

Kettes szám piktogram

Azt is meg kell határozni, hogy milyen mértékű résztvevői aktivitást szeretne elérni, tréningben vagy előadásban gondolkodjunk-e?

Hármas szám piktogram

Mennyire legyen interaktív?

Szervező munkatárunkkal a szervezes@ittesmosttarsulat.hu e-mail címen lehet felvenni a kapcsolatot. Az alapinformációk egyeztetése után küldünk egy ajánlatot, ami tartalmazza a program típusát, időkeretét, rövid leírást és természetesen az árat. Természetesen személyes megbeszélésre is van lehetőség.

ikon

Gyerekprogram – Születésnap
Gyerekprogram – Előadás