Céges csapatépítés

Csapatépítés az Itt és Most Improvizációs Társulattal!

Ha már unod a megszokott csapatépítő tréningeket, és valami igazán szórakoztatóra és különlegesre vágysz, jó helyen jársz!

céges csapatépítés

Állandó előadásaink és műhelyeink mellett egyedi megrendelésre is alakítunk ki programterveket, figyelembe véve az elérendő célokat, a közönség/csoport igényeit. Számos szervezethez vittünk előadást, tréninget. Foglalkozásaink alapelve az önkéntes tevékenység, az oldott légkör, a kölcsönös figyelem és empátia.

Akár a cég arculatához szabott szórakoztatás, akár közösségépítés, céges csapatépítés vagy készségfejlesztés a cél, érdemes hozzánk fordulni. Budapesti és vidéki helyszíneken is vállalunk fellépést, workshopot, rugalmasan, rövid határidővel is.

CSAPATÉPÍTÉS CSOMAGOK

eloadas-2

EGYEDI IMPROVIZÁCIÓS SZÍNZÁZI ELŐADÁS

Kifejezetten ajánlott nagy csoportok számára. Lehet interaktív, a közönség bevonásával, vagy hagyományos.

Magisztrális sapka piktogram

IMPROVIZÁCIÓS CSAPATÉPÍTŐ TRÉNING

Improvizációs alapokra épülő, szórakoztató csapatépítő tréning – akár párhuzamosan több kisebb csoportban is.

And piktogram

KOMBINÁLT CSOMAG

Mind az előadást, mind az improvizációs tréninget tartalmazza. 

Számos szervezethez vittünk előadást, tréninget.

Íme néhány vélemény a teljesség igénye nélkül. 🙂

„Ügyfelünk nagyon izgatottan várta a résztvevők által nem igazán ismert programot. Kezdetben tartottak is tőle, hogy ki kell mozdulniuk a komfortzónájukból. Ám már az első pár perc bebizonyította, hogy maradandó élményben lesz részük. Az előadást kedvük szerint irányíthatják. Így nem lámpalázas résztvevőként, hanem magabiztos rendezőként élvezhették a műsort. Humoros, fordulatos, örök élmény volt.”

Péter

Clair&Curtis

„Szimpóziumainkon már két alkalommal szórakoztatták kozmetikus partnereinket az Itt és Most Társulat tagjai. A határtalan kreativitás egészen elképesztő, fergeteges hangulatot eredményezett mindkét alkalommal, a közel száz hölgy mindegyike rendkívüli módon élvezte az előadást. Cégünk profilját az Itt és Most remekül építette az előadásába, további pluszt adva az amúgy is magas színvonalú szórakoztatáshoz. Lendületes, ötletes megoldások, teljes elhivatottság, valódi improvizáció, tökéletes profizmus – így jellemezném őket.”

Gábor

MATIS Magyarország

"Az Itt és Most Társulattal Dán napunk szervezésénél kerültünk kapcsolatba, amikor a programunk küldetéséhez igazodva egy olyan előadást szerettünk volna elhívni, amely nem a passzív szemlélődésre, hanem aktív közreműködésre készteti nézőit. A dánokkal kapcsolatos sztereotípiáinkat bemutató, interaktív jelenetekre épülő produkciót szerettünk volna, széles korosztálynak, gyermekektől az idősekig. Sokoldalú kérésünket végtelen rugalmassággal kezelte a társulat, folyamatos együttműködő készségük, kiszámítható kapcsolattartásuk, rendszeres visszajelzéseik különösen jó benyomást tettek ránk, és nagyban megkönnyítették a szervezői munkát. Végezetül amit A dánokról című előadáson láttunk: tehetség, kreativitás, lendület, humor,
feszültség, feloldás, vidám és elégedett közönség. Az Itt és Most Társulat tagjai mind szakmailag, mind lélekben felkészülten, időben jelentek meg nálunk. Az egyes jelenetekben komoly színészi tudásról tettek tanúbizonyságot. A közönséggel hamar megtalálták a közös hangot. Könnyen tudtak oldott hangulatot teremteni bármiféle populáris elem használata nélkül. Tartalmas, de szórakoztató előadásuk nagyban hozzájárult rendezvényünk sikeréhez."

Szervező

Wekerlei Kultúrház és Könyvtár

"Az IttésMost társulat kollégáival nagyon élveztük a közös munkát a „Health and Social Care” területén, melyet annak ellenére, hogy nem sok idejük volt a felkészülésre nagyon profin megoldottak. Szívvel- lélekkel és valósághűen játszották a betegszerepeket.
A társulat tagjainak az sem okozott problémát, hogy egy nap egymás után többször kellett ugyanazt a feladatot teljesíteni. Csodálatos volt megtapasztalni ezt az elhivatottságot és a team-munkában való rugalmasságot.
Bízunk benne, hogy a továbbiakban is lesz alkalmunk a közös munkára, de az előadásaitokon biztos találkozunk majd, mert nagy rajongóitokká váltunk.”

Dr. Mártai Istvánné és György Annamária

EuroSkills2018 Health and Social Care

"Ezúton szeretnék köszönetet mondani a Magyar Posta Zrt. nevében az Itt és Most Társulat tagjainak és ezen belül személyesen Neked, hogy 2019. november 28-án a PEK munkatársait és vezetőit egy kiemelkedő színvonalú improvizációs előadással örvendeztettétek meg.
Az előadás igen nagy sikert aratott a 318 fő résztvevő, a jelen lévő vezetőség és a szervezők körében egyaránt.
Külön köszönjük a nagy fokú rugalmasságotokat és együttműködéseteket, tekintettel a szűkös határidőkre és a folyamatosan változó igényekre, melyekhez gyorsan alkalmazkodva minden kérésünknek eleget tettek.
A Társaság előadását az általunk tapasztaltak alapján jó szívvel ajánljuk bármilyen vállalati, vagy magán jellegű rendezvényre."

Hollóné Baran Éva

Magyar Posta – Oktatási Osztály – osztályvezető

"Engedjétek meg, hogy az egész Greenpeace csapat nevében megköszönjem nektek azt az elképesztően sok munkát, amit nyomtatok az elmúlt pár hétben; illetve szeptember óta.
Azt gondolom, hogy valami olyat alkottatok, alkottunk közösen, ami hiánypótló és nagyon fontos társadalmi hatása van.
Köszönöm nektek, hogy végig nagyon rugalmasan, lelkiismeretesen és nem mellesleg roppant jó hangulatban dolgoztatok velünk, a sulikkal és a diákokkal. Tudom, hogy a rugalmasságotokra bizony szükség is volt, mert sokszor szűkös határidővel és sok feladattal néztetek szembe. Remélem, hogy valamelyest kárpótolt titeket az, hogy egy olyan ügyön tudtunk együtt dolgozni, ami tényleg azoknak a fiataloknak a jövőjéről szól, akiknek ti előadtatok.
Összesen csak két alkalmon lehettem ott személyesen, ezeket az élményeket nagyon köszönöm nektek. Nagyon jól szórakoztam és jó volt látni, hogy a fiatalok is mennyire élvezik ezeket. Bízom abban, hogy egy csomó fontos gondolat magját elültettétek bennük."

Nyitray Dániel

Greenpeace Magyarország – közösségi kampányfelelős

"Szeretnék ezúton is köszönetet mondani a Társulat minden tagjának, nagyon jól szórakoztunk, az évzáró vacsoránk csúcspontja volt az előadásotok!
Kollégáim azt mesélték, hogy még napokkal később is nevettek a poénokon.
"

Ambrus Annamária

WM Laboratory Kft. – cégvezető

"Kérlek tolmácsold a többieknek is, hogy mindenkinek nagyon tetszett az előadás!
Sikerült megfeledkeznünk a munkáról, annyi vidám percben volt részünk 🙂
Többen szóltak, hogy ezentúl ilyen előadást szervezzünk."

Korponai Éva

Biorganik Online Kft. – irodavezető

"Karácsonyi bulink is rendhagyó volt idén, ezért a szórakoztatáshoz segítségül hívtuk az Itt és Most Társulatot, akiknek köszönjük a remek online improvizációs előadást, az Eureka Gamesnek pedig a szervezést!"

Stylers Group

Megrendelő

"Zseniálisan szórakoztunk! Voltak sírvaröhögős pillanatok és néha kínosan releváns helyzetek 🙂
Sokan mondták, hogy nem tudták mit várjanak egy ilyen online eseménytől, de nagyon jól érezte magát mindenki."

Illés

Google Magyarország

"Köszönjük a tegnapi estét! Nagyon jó visszhangja van! Többen mondták, hogy ez volt az eddigi legjobb karácsonyi bulijuk, részben az imprónak köszönhetően.
Le a kalappal előttetek, hogy milyen profira megcsináltátok ezt a stúdiót, meg kitaláltátok a formátumot, vágásokat, stb. Maga az előadás nagyon szórakoztató volt, és hogy mindezt angolul, az külön elismerést érdemel. Gratulálok!
Jó munkát az év végi hajrában, aztán pedig jó pihit mindenkinek!"

Attila

Google Magyarország

A MEGRENDELÉS MENETE

Egyes szám piktogram

 Fontos tudnunk, milyen szándékkal, milyen helyszínre, milyen célközönség számára keres a megrendelő programot.

Kettes szám piktogram

Azt is meg kell határozni, hogy milyen mértékű résztvevői aktivitást szeretne elérni, tréningben vagy előadásban gondolkodjunk-e?

Hármas szám piktogram

Mennyire legyen interaktív?

Szervező munkatárunkkal a szervezes@ittesmosttarsulat.hu e-mail címen lehet felvenni a kapcsolatot. Az alapinformációk egyeztetése után küldünk egy ajánlatot, ami tartalmazza a program típusát, időkeretét, rövid leírást és az árat. Természetesen személyes megbeszélésre is van lehetőség.

ikon

HA KÉRDÉSED VAN, ÍRJ BÁTRAN A SZERVEZES@ITTESMOSTTARSULAT.HU CÍMRE!

EGYEDI IMPROVIZÁCIÓS SZÍNZÁZI ELŐADÁS
IMPROVIZÁCIÓS CSAPATÉPÍTŐ TRÉNING
EGYÉNI AJÁNLAT

Facebook
Google keresés alapján
Barátom / Ismerősöm ajánlott benneteket
Céges környezetben merült fel a nevetek
Egy egyéb, improvizált szituáció során 🙂