Rendezvényt szervezek

rendezvényt szervezek

 

Kitelepülünk rendezvényedre vagy elmegyünk hozzátok. Improvizációs Színház rátok és rendezvényetekre szabva.
Dobd fel velünk a mindennapokat az irodában, vagy hívj el minket céges
karácsonyi bulira, garantáljuk a szórakozást és jókedvet mindenki számára.

• Céges karácsony
• Céges csapatépítő
• Gyerekprogram
• Születésnap esküvő

 

Írj nekünk üzenetet:

A megrendelés menete

Fontos tudnunk, milyen szándékkal, milyen helyszínre, milyen célközönség számára keres a megrendelő programot. Azt is meg kell határozni, hogy milyen mértékű résztvevői aktivitást szeretne elérni, tréningben vagy előadásban gondolkodjunk-e? Mennyire legyen interaktív?

Szervező munkatársunkkal a szervezes@ittesmosttarsulat.hu emailcímen lehet felvenni a kapcsolatot. Az alapinformációk egyeztetése után küldünk egy ajánlatot, ami tartalmazza a program típusát, időkeretét, rövid leírást és az árat. Természetesen személyes megbeszélésre is van lehetőség.

Céges Karácsony

Céges csapatépítés

Gyerekprogram

Születésnap / Esküvő

Nevetés, könnyedség, improvizáció, csapatépítés és szórakozás az Itt és Most Társulattal!

Elvisszük hozzátok az improvizációs színházat!

Teljesen új, szokatlan és szórakoztató élményt biztosítunk, kollegák, partnerek, gyermekek részére. Improvizációs színházunkkal kitelepülünk rendezvényedre. Kreatív és nevetésben gazdag műsorral készülünk minden alkalommal.

A formát előzetesen egyeztetjük, így kifejezetten rátok tudjuk szabni az előadásunkat. Hiszen az improvizációs színháznak éppen ez a szépsége: csupán a kereteket kell tisztáznunk, azon belül minden alakítható, formálható. Az élményt a közönséggel együtt hozzuk létre.

Ha az unalmas csapatépítő tréningek helyett vágytok valami játékosra, az improvizációs előadásunk nagyszerű választás.  Ha nyitottak vagytok több aktív résztvételre, akár workshopot is kérhettek az előadás mellé vagy attól függetlenül.

Kifejezetten cégek számára fejlesztett tréningjeinket az improvizációs színházat vegyítjük a hatékony csapatépítés módszereivel, így igazi együttműködésre és csapatszellemre ébresztjük a csapatod tagjait.

Előadásainkat az online térben is megrendelheted, így az élmény nem csökken, csak átalakul a mai megváltozott helyzethez alkalmazkodva.