Jelenlét

Adó 1% felajánlás

 

Minden Itt és Most történik – Része vagy!

Számít a döntésed!

Szja 1%-od felajánlásával támogasd az Itt és Most Társulat munkáját!

Társadalmi felelősségvállalás

 

Az Itt és Most Társulatban úgy gondoljuk, hogy a játék a tanulás egyik leghatékonyabb és legélvezetesebb módja. Nem hisszük, hogy nálunk van az egyetlen igaz csodaszer, de azt tudjuk és érezzük, hogy impróval a világot kicsit jobb hellyé tehetjük. 

Főleg, ha olyan ügyek szolgálatába állítjuk, amik számunkra is fontosak. Kapcsolatunk a saját belső világunkkal, a körülöttünk élő emberekkel és tágabb, társadalmi környezetünkkel nagyban meghatározza azt, hogy érezzük magunkat. Az impró segítségével tudunk tenni azért, hogy a kapcsolódás útjában álló akadályokat az egyének felismerjék, megnevezhessék, ismerős vagy szélsőséges színpadi helyzetek segítségével feldolgozhassák. Célunk, hogy a résztvevők és alkotók közötti kölcsönhatás belső változást indítson el, olyan folyamatokat, melyek cselekvésre ösztönöznek. Minden itt és most történik – te is része vagy!

Függőségeink

Előadás-sorozat drogprevenció témakörben a Kallódó Ifjúságot Mentő Misszió (KIMM) közreműködésével, a Nemzeti Kulturális Alap (NKA) támogatásával.

Közöd!

Prevenciós és figyelemfelkeltő improvizációs előadás bullying, iskolai bántalmazás témában a Kék Vonal Gyermekkrízis Alapítvánnyal karöltve.

Impro for Climate

Kampány a környezettudatosság jegyében a Greenpeace Magyarországgal, a Fridays For Future és az Extinction Rebellion aktivistáival együttműködve.

Kapocs

Generációk színháza – a szépkorú és a középiskolás generáció összekapcsolása módszertani fogásokkal, az improvizáció, a drámapedagógia és színházi technikák eszközeivel.

reGGelem

Országos roadshow általános iskolákban az egészséges reggelizés és a megfelelő tápanyagok bevitelének népszerűsítésére a Magyar Tojásszövetség megbízásából.

Támogatnál egy jó ügyet? Projektedhez keresel partnert?

Írj nekünk!  Email: szervezes@ittesmosttarsulat.hu

Médiamegjelenések

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus lobortis dui sit amet finibus iaculis. Maecenas purus tellus, egestas a porttitor egestas, efficitur ac neque. Nam vehicula magna et odio faucibus cursus. Etiam porta dictum lorem, at iaculis urna auctor ut. Nullam placerat, risus ultrices vestibulum interdum, tortor erat fermentum nunc, non sagittis elit lorem vitae justo. Donec nec ante vel neque pharetra sodales at non mauris. In ac magna ornare, semper eros quis, tempus purus. Mauris facilisis ex elit, in consectetur diam auctor quis. Nam dictum feugiat quam, ut maximus neque ornare non.

Megjelenések

YouTube csatornánk

Podcast

Az Itt és Most Társulat Kulcsember c. podcastsorozatában vagy improvizációról beszélgetünk, vagy olyanokkal akik részt vesznek velünk a Kulcsember c. előadásformánkban.