Bejelentkezés

Hallo hallo! Stein András vagyok ez meg itt a Blogom.

Azért kezdtem neki ennek a Blognak, mert kimozdítottam magam kicsit a komfortzónámból és a napló/blog vezetés szintén a komfortzónámon kívül esik és ha már lúd legyen kövér.

Pár szóban magamról:
Jelenleg 25 éves vagyok filmezéssel foglalkozom és van egy icike-picike marketing stúdiónk amit hárman gardírozunk. Foglalkozunk a reklám majdnem minden területével. Az én fő területem a cégvezetése mellett az Operatőri és vágói feladatok ellátása és az utóbbi kettőt csinálom a legszívesebben.
Szeretek más, szokatlan szemszögből megvizsgálni és megmutatni dolgokat amik felkeltik az érdeklődésem és szeretem ha valami olyat tudok mutatni amin ha csak egy pillanatra is de elgondolkodnak az emberek.


Aztán… diszlexiás vagyok ez valószínűleg meg is fog látszódni a kis írásaimban de ígérem igyekszem figyelni, hogy azért élvezhető legyen a tartalom amit szolgáltatni kívánok.

No! De ugye ami mindig a legérdekesebb: a miért.
Miért pont most kezdtem neki ennek a blogolásnak?
Miről fog szólni ez az egész?
Miért unatkozik valaki ennyire?
A válasz:
Bekerültem egy nagy hollywoodi produkcióba és arra gondoltam nem mindenki járt már ilyen nagy szabású fogatáson szóval kicsit bevezetlek titeket nagyvonalakban abba hogy hogy is néz ki ennek a gyárnak a működése.

Azt már most le kell szögeznem, hogy a produkcióról semmilyen konkrétumot nem mondhatok és nem is fogok mivel elég szigorú titoktartási szerződést írtam alá és ez meg is köti a kezem meg amúgy is ez legyen meglepetés majd ha megjelenik a produkció, és már nem köt a titoktartás akkor mesélek bővebben azokról a részekről amikről előtte nem lehetett.

Szóval ha érdekel ez a világ és szeretnél egy minimális betekintést ebbe a világba akkor jó szórakozást!

Welcome on Board!